Fonville Schoonmaakbedrijven Coevorden

Fonville Schoonmaakbedrijven in Coevorden ontzorgt bedrijven en instellingen op het gebied van schoonmaken en hygiëne. Dit doen zij al sinds 1972. Dag in dag uit zorgen ruim 1.600 enthousiaste vakbekwame werknemers ervoor dat onder andere kantoren, hotels, vakantiehuisjes en ziekenhuizen spik en span blijven.


“Alle bijkomende administratieve zaken worden geregeld.”

“Wij zijn een professionele en mensgerichte organisatie die zich specifiek richt op schoonmaakonderhoud. We hebben een uitgebreid diensten- en productenpakket en werken onder andere in de recreatieve sector. Hierdoor hebben wij veel te maken met schommelingen in werkzaamheden. Om deze wisselende vraag naar medewerkers te kunnen ondervangen werken wij met een pool van goed opgeleide oproepkrachten én zijn we met grote regelmaat op zoek naar versterking van deze pool, zie hiervoor www.fonville.com/jobs.
Het verlonen van oproepkrachten uit deze pool gaat zeer eenvoudig, professioneel en snel via Payroll Company. Doordat wij zelf de selectie en opleiding van medewerkers doen, weten we zeker dat we de juiste medewerkers aan het werk hebben. En Payroll Company zorgt ervoor dat deze medewerkers tijdig en correct worden verloond én dat alle bijkomende administratieve zaken worden geregeld. Een hele fijne en geruststellende gedachte!”


Marcel Mink
Projectmanager

Neem voor informatie over payrolling contact met ons op!

Naam

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Opmerking / Vraag

Ik ga akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt zoals omschreven in de privacy statement. Meer informatie: privacy statement