Payrolling autobedrijven

Ervaren en goed opgeleide automonteurs en apk-meesters zijn een ‘must’ voor autobedrijven. In perioden waarin automobilisten massaal de banden van hun auto gaan wisselen of op vakantie gaan, is het voor garagisten belangrijk om over een goede bezetting te beschikken. Met onze service Payrolling autobedrijven zorgen wij ervoor dat alles op het gebied van personeelszaken en arbeidsrecht goed is geregeld, zowel voor de medewerkers als voor uw onderneming.

Geen administratieve rompslomp

Met onze dienst Payrolling autobedrijven nemen wij u de personeels- en salarisadministratie uit handen. Wij stellen onder andere tijdelijke arbeidsovereenkomsten voor u op, houden de contracten nauwlettend in de gaten, voeren alle administratieve werkzaamheden tijdig uit en zorgen voor een correcte verloning. U hoeft nergens naar om te kijken én bespaart ook nog eens op accountantskosten.

Geen werkgeversrisico’s

Garagisten (inleners) die kiezen voor payrolling voorkomen werkgeversrisico’s. Bij (langdurig) ziekte zijn de kosten en de extra administratieve rompslomp voor onze rekening. Evenals een arbo- en / of bedrijfsarts en UWV inschakelen en een re-integratietraject opstarten. De service Payrolling autobedrijven maakt het mogelijk om te besparen op verzekeringskosten.

Voor Payrolling autobedrijven betaalt u periodiek een vast tarief. Alle kosten staan overzichtelijk op de factuur vermeld. Neem voor een vrijblijvende offerte telefonisch contact met ons op via 0591 – 645 269!

Payroll Company geeft u slagkracht

  • Voordeel

    Flexibel personeel verlonen zonder risico's.

  • Gemak

    De personeels- en salarisadministratie nemen wij uit handen.

  • Zekerheid

    Al ruim 10 jaar ervaring in het verlonen van personeel.