Payrolling horeca

Horecaondernemers zijn afhankelijk van seizoenen en feestdagen en kunnen zich daarom niet het gehele jaar een team van vaste medewerkers permitteren. Met de dienst Payrolling horeca kunnen wij de flexibiliteit bieden die de ondernemer wenst. Of u nu een restaurant, een brasserie of een café heeft, door uw werknemer(s) bij ons op de payroll te plaatsen, bepaalt u wanneer en hoelang u uw personeel wilt inzetten.

Geen werkgeversrisico’s

Onze service Payrolling horeca maakt een snelle en correcte verloning mogelijk. Alle administratieve werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de wettelijke voorschriften. De complete personeels- en salarisadministratie, maar ook de werkgeversrisico’s neemt Payroll Company van u over. Bij ziekte zorgen wij ervoor dat de werknemer weer zo snel mogelijk op de werkvloer aanwezig is. Dit kost u niets extra!

Transparante payrolling

Voor de dienst Payrolling horeca betaalt u periodiek een vast tarief. De kosten worden voorafgaand aan de samenwerking met u besproken. U ontvangt van ons altijd een helder overzicht van de kosten. Een transparante samenwerking staat bij ons hoog in het vaandel!

Wilt u meer weten over de service Payrolling horeca? Neem voor al uw vragen telefonisch contact met ons op via 0591 -645 269 of vul het onderstaand contactformulier in!

Payroll Company geeft u slagkracht

  • Voordeel

    Flexibel personeel verlonen zonder risico's.

  • Gemak

    De personeels- en salarisadministratie nemen wij uit handen.

  • Zekerheid

    Al ruim 10 jaar ervaring in het verlonen van personeel.