Payrolling industrie

In de loop der jaren heeft Payroll Company veel ervaring opgedaan in het verlonen van flexibel personeel voor de industrie. Onze dienst Payrolling industrie is dan ook geschikt voor alle bedrijven die in de industriële sector opereren. Of u nu afhankelijk bent van seizoenswerk, tijdelijk een grote order heeft binnengehaald of vanwege economische omstandigheden meer personeel kan aannemen, met Payrolling industrie zijn wij in staat om altijd een passende payroll service te bieden.

Geen personeels- en salarisadministratie

Op het moment dat u uw tijdelijke werknemer(s) bij Payroll Company heeft aangemeld, nemen wij alle administratieve werkzaamheden van u over. We stellen in overleg de arbeidsovereenkomst op, zorgen ervoor dat de verzekeringen en het pensioen is aangemeld en dat de verloning tijdig plaatsvindt.

Gecertificeerd payrollbedrijf

Met Payrolling industrie weet u zeker dat u alles goed heeft geregeld, zowel voor uw werknemer(s) als uw bedrijf. Alle werkzaamheden voeren wij uit volgens de voorwaarden van NEN 4400-1. Dat maakt ‘Payrolling industrie’ een betrouwbare payroll service!

Meer informatie over Payrolling industrie? Of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem telefonisch contact met ons op via 0591 – 645 269 of vul het onderstaand contactformulier in!

Payroll Company geeft u slagkracht

  • Voordeel

    Flexibel personeel verlonen zonder risico's.

  • Gemak

    De personeels- en salarisadministratie nemen wij uit handen.

  • Zekerheid

    Al ruim 10 jaar ervaring in het verlonen van personeel.

Neem voor meer informatie over payrolling contact met ons op!

Naam

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Opmerking / Vraag

Ik ga akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt zoals omschreven in de privacy statement. Meer informatie: privacy statement