Payrolling recreatie

In de sector recreatie is vaak vanaf het voorjaar tot het najaar sprake van een enorme piek, waardoor het voor werkgevers onmogelijk is om personeel vast in dienst te nemen. Gedurende het hoogseizoen zijn flexibele werknemers gewenst die op elk moment kunnen bijspringen. De dienst Payrolling recreatie biedt veel voordelen voor ondernemingen en instellingen in de recreatiebranche.

Flexibiliteit payrolling recreatie

Met Payrolling recreatie heeft u de mogelijkheid om uw personele bezetting op elk moment naar wens te optimaliseren. De eerste 78 weken dat de werknemer een contract bij u heeft, kunt u zelf bepalen wanneer hij of zij werkt en hoeveel uren. U betaalt  slechts voor de uren die door de werknemer zijn gemaakt. Wij zorgen ervoor dat de uren nauwkeurig in de administratie wordt verwerkt en sturen periodiek een overzicht naar u toe.

Geen werkgeversrisico’s bij ziekte

Mocht een werknemer in de contractperiode door ziekte niet in staat zijn om te werken, dan zijn de werkgeversrisico’s voor onze rekening. Op het moment dat u de werknemer bij ons inschrijft, worden wij de juridische werkgever. U hoeft dan ook geen verzekering voor de werknemer aan te vragen. Kortom, de dienst Payrolling recreatie bespaart u veel kosten!

Meer informatie over Payrolling recreatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem telefonisch contact met ons op via 0591 – 645 269 of vul het onderstaand contactformulier in!

Payroll Company geeft u slagkracht

  • Voordeel

    Flexibel personeel verlonen zonder risico's.

  • Gemak

    De personeels- en salarisadministratie nemen wij uit handen.

  • Zekerheid

    Al ruim 10 jaar ervaring in het verlonen van personeel.

Direct een offerte aanvragen!

Naam

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Opmerking / Vraag