Payrolling recreatie

‘Payroll Recreatie’ biedt werkgevers meer flexibiliteit in het hoogseizoen.

In de recreatiebranche moeten werkgevers in de zomermaanden extra personeel in dienst nemen om de enorme piek op te kunnen vangen. Met de vaste bezetting alleen is dit niet te doen. Om de extra personeelsleden zelf een contract aan te bieden is voor werkgevers minder gunstig dan wanneer zij deze werknemers via payrolling tijdelijk laten werken. De dienst ‘Payroll Recreatie’ biedt voordelen!

Flexibiliteit Payroll Recreatie

Met Payroll Recreatie heeft u de mogelijkheid om uw personele bezetting op elk moment naar wens te optimaliseren. De eerste 78 weken dat de werknemer een contract bij u heeft, bepaalt u zelf wanneer hij of zij werkt en hoeveel uren. U betaalt slechts de uren die de werknemer daadwerkelijk heeft gewerkt. Payroll Company zorgt ervoor dat de uren nauwkeurig in de administratie worden verwerkt. Periodiek krijgt u een overzicht van alle uren toegestuurd.

Geen werkgeversrisico’s bij ziekte

Zodra een werknemer bij ons op de ‘payroll’ staan, is Payroll Company de juridische werkgever. Dit houdt onder andere in dat de werkgeversrisico’s voor onze rekening komen. U hoeft dan ook geen verzekering voor de werknemer aan te vragen. Met ‘Payroll Recreatie’ bespaart u dan ook veel kosten!

Meer informatie over ‘Payroll Recreatie’ ontvangen of een vrijblijvende offerte? Neem telefonisch contact met ons op via 0591 – 645 269 of vul het onderstaand contactformulier in!

 

Payroll Company geeft u slagkracht

  • Voordeel

    Flexibel personeel verlonen zonder risico's.

  • Gemak

    De personeels- en salarisadministratie nemen wij uit handen.

  • Zekerheid

    Al ruim 10 jaar ervaring in het verlonen van personeel.

Direct een offerte aanvragen!

Naam

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Opmerking / Vraag

Ik ga akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt zoals omschreven in de privacy statement. Meer informatie: privacy statement