Payrolling schoonmaakbedrijven

Schoonmaakbedrijven hebben vaak veel personeel aan het werk op verschillende locaties en voor meerdere projecten. Daarnaast werken veel werknemers in de schoonmaakbranche slechts een aantal uren per week. Een overzichtelijke personeels-, salaris- en reiskostenadministratie en een correct uitgevoerde verloning is dan van groot belang. Met onze dienst Payrolling schoonmaakbedrijven nemen wij alle werkzaamheden op het gebied van personeelszaken u uit handen.

Payrolling cao schoonmaakbedrijven

In overleg stellen wij de contracten van uw werknemer(s) samen volgens de cao Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf. U bepaalt de lengte van het contract en wanneer en hoeveel uren u de werknemer wilt geven. Onze backoffice medewerkers houden de cao nauwlettend voor u in de gaten. Mochten wijzigingen worden doorgevoerd, dan brengen we u en uw werknemers altijd op de hoogte.

Betrouwbare service

De dienst Payrolling schoonmaakbedrijven wordt volgens de wettelijke voorschriften uitgevoerd. Hiervoor worden wij diverse keren per jaar gecontroleerd. U mag dan ook te allen tijde rekenen op een betrouwbare en correcte service!

Payrolling kosten schoonmaakbedrijven

Voor Payrolling schoonmaakbedrijven betaalt u periodiek een vast tarief. Voorafgaand aan de samenwerking nemen we de kosten met u door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Alle kosten zetten wij in een overzichtelijk overzicht die u periodiek van ons ontvangt. Bij Payroll Company staat een transparante samenwerking hoog in het vaandel!

Meer weten over Payrolling schoonmaakbedrijven? Neem telefonisch contact met ons op via 0591 – 645 269 of vul het onderstaand contactformulier in!

 

Payroll Company geeft u slagkracht

  • Voordeel

    Flexibel personeel verlonen zonder risico's.

  • Gemak

    De personeels- en salarisadministratie nemen wij uit handen.

  • Zekerheid

    Al ruim 10 jaar ervaring in het verlonen van personeel.

Neem voor informatie over payrolling contact met ons op!

Naam

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Opmerking / Vraag

Ik ga akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt zoals omschreven in de privacy statement. Meer informatie: privacy statement