Payrolling supermarkt

Payroll supermarkt: service voor supermarkten om personeel te verlonen

‘Payroll supermarkt’ is een service van Payroll Company speciaal opgezet voor de supermarktbranche. Uit ervaring weten we hoe belangrijk flexibiliteit voor supermarkteigenaren is. We verlonen al meer dan 10 jaar de tijdelijke werknemers voor zowel grote als kleine supermarkten.

Flexibiliteit en geen risico’s

‘Payroll supermarkt’ biedt u optimale flexibiliteit en minimale risico’s. Daarnaast hoeft u geen personeels- en salarisadministratie bij te houden. De administratie nemen wij volledig – volgens de wettelijke voorschriften – uit handen. U hoeft nergens naar om te kijken én bespaart onder andere op verzekerings- en accountantskosten.

Kwaliteit garanderen en adviseren

Om de kwaliteit van de service ‘Payroll supermarkt’ te waarborgen, volgen we de laatste ontwikkelingen binnen de branche op de voet. Hierdoor zijn we in staat om de wijzigingen in de ‘cao voor het Levensmiddelenbedrijf’ snel en adequaat op te volgen. Ook voor advies op het gebied van arbeidsrecht in de supermarktbranche staan we graag voor u klaar.

Met onze dienst ‘Payroll supermarkt’ heeft u alle zaken voor zowel uw medewerkers als uw onderneming goed geregeld!

Meer informatie over ‘Payroll supermarkt’?

Heeft u interesse in of vragen over onze dienst ‘Payroll supermarkt’? Neem gerust telefonisch contact met ons op via 0591 – 645 269 of vul het contactformulier in.

Payroll Company geeft u slagkracht

  • Voordeel

    Flexibel personeel verlonen zonder risico's.

  • Gemak

    De personeels- en salarisadministratie nemen wij uit handen.

  • Zekerheid

    Al ruim 10 jaar ervaring in het verlonen van personeel.

Neem voor meer informatie over payrolling contact met ons op!

Naam

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Opmerking / Vraag

Ik ga akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt zoals omschreven in de privacy statement. Meer informatie: privacy statement