Payrolling transport

In de transportsector is geen dag hetzelfde. Het ene moment moet er een lading naar het buitenland worden gereden en de volgende dag moet er à la minute een container uit de haven worden opgehaald. Dat betekent dat u moet kunnen vertrouwen op flexibel personeel. Met onze Payrolling transport dienst zijn wij in staat om elk transportbedrijf op elk moment van de gewenste service te voorzien.

Efficiënte personeels- en salarisadministratie

Payrolling transport zorgt ervoor dat u op het gebied van personeelszaken en arbeidsrecht nergens naar hoeft om te kijken. Wij verzorgen uw personeels- en salarisadministratie, zorgen dat uw werknemers snel en correct worden verloond en houden de contracten nauwlettend in de gaten. Dit alles doen wij op een zeer efficiënte wijze, zodat we u een scherp tarief kunnen aanbieden.

Geen werkgeversrisico’s bij ziekte

Door voor Payrolling transport te kiezen, voorkomt u werkgeversrisico’s en extra administratieve rompslomp. Bij (langdurig) ziekte kunnen de kosten vaak hoog oplopen. Zodra werknemers bij ons op de payroll staan, nemen wij alle werkgeversrisico’s over en daarmee ook de bijkomende administratieve werkzaamheden. Eventuele contacten met de arbodienst en / of UWV lopen via ons. Wij zorgen ervoor dat uw werknemer de werkzaamheden weer zo snel mogelijk kan oppakken.

Met Payrolling transport bespaart u op uw verzekeringskosten en de kosten voor een accountant!
Neem voor een vrijblijvende offerte telefonisch contact met ons op via 0591 – 645 269.

Payroll Company geeft u slagkracht

  • Voordeel

    Flexibel personeel verlonen zonder risico's.

  • Gemak

    De personeels- en salarisadministratie nemen wij uit handen.

  • Zekerheid

    Al ruim 10 jaar ervaring in het verlonen van personeel.