Payrolling winkelbedrijven

Met de service Payrolling winkelbedrijven ontzorgen wij eigenaren van onder andere warenhuizen, distributiecentra en groothandel op het gebied van personeelszaken. In grote winkelbedrijven is de vraag naar flexibel personeel groot. Een snelle, flexibele maar bovenal correcte personeels- en salarisadministratie is dan van groot belang.

Flexibele verloning

De dienst Payrolling winkelbedrijven biedt diverse mogelijkheden voor een flexibele verloning. In de eerste 78 weken dat een werknemer bij u in dienst is, bepaalt u wanneer de werknemer werkt en het aantal uren dat hij werkt. U betaalt slechts voor de uren die de werknemer daadwerkelijk maakt.

Geen risico’s bij ziekte

Kiest u voor Payrolling winkelbedrijven, dan loopt u geen enkel risico bij ziekte. De risico’s komen voor onze rekening, evenals de bijbehorende administratieve rompslomp. U heeft nergens omkijken naar en bespaart op de verzekeringskosten. Met de service Payrolling winkelbedrijven weet u zeker dat u alles voor zowel uw medewerkers als uw onderneming uitstekend heeft geregeld!

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte telefonisch contact met ons op of vul het onderstaand contactformulier in!

Payroll Company geeft u slagkracht

  • Voordeel

    Flexibel personeel verlonen zonder risico's.

  • Gemak

    De personeels- en salarisadministratie nemen wij uit handen.

  • Zekerheid

    Al ruim 10 jaar ervaring in het verlonen van personeel.

Neem voor meer informatie over payrolling contact met ons op!

Naam

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Opmerking / Vraag

Ik ga akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt zoals omschreven in de privacy statement. Meer informatie: privacy statement