Augie Attractieverhuur Dedemsvaart

Augie Attracties & Events in Dedemsvaart is verhuurspecialist van bijzondere attracties, springkussens en events. Al meer dan 20 jaar zorgen zij op bedrijfs- en familiefeestjes, festivals, markten en andere evenementen voor net dat beetje extra. Augie maakt van elk feest een happening!


“Wij besteden de werkzaamheden al sinds 2008 uit aan Payroll Company.”

"Augie Attracties & Events is inmiddels één van grootste verhuurbedrijven van Noordoost-Nederland. Wij hebben een zeer breed assortiment voor alles wat een klant nodig heeft voor een feest / evenement. Dit kan variëren van een springkussen voor een verjaardag tot een groot bedrijfsfeest op maat met licht en geluid, catering en entertainment voor de gasten. Met de voorbereiding, planning, uitvoering en evaluatie van onze opdrachten zijn wij iedere dag druk bezig. Dat doen we graag en daar zijn wij goed in. Het bijhouden van de personeelsadministratie met veel parttime krachten kost veel tijd. Wij besteden deze werkzaamheden al sinds 2008 uit aan Payroll Company in Stadskanaal. Dat doen zij graag en daar zijn zij goed in. De samenwerking met het team van Payroll bevalt ons uitstekend."


Jan August Minke
Directeur

Neem voor meer informatie over payrolling contact met ons op!

Naam

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Opmerking / Vraag

Ik ga akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt zoals omschreven in de privacy statement. Meer informatie: privacy statement