naar het overzicht

Een nieuwe collega op de backoffice!

Mijn naam is Astrid Muller en ik woon in Stadskanaal. Ik ben een bezige bij met een hele brede interesse. Ik houd van een goed boek, een goede film, maar ook om te klussen in huis en in de tuin en nieuwe creaties te maken van sloophout.

Sinds 1 juli ben ik het team komen versterken als backoffice medewerker. Ik ben aanwezig op de woensdag, donderdag en vrijdag. Mijn werkzaamheden zijn heel veelzijdig, van het inschrijven van nieuwe werknemers tot het afhandelen van het contract en alles wat daar tussen ligt.

Voor mij is het leren na mijn schooltijd nooit opgehouden. Ik hoop dan ook bij Payroll Company mijn kennis en vaardigheden op het vakgebied verder te ontwikkelen.

 

 

Lees ook:

Payroll Company krijgt versterking op de backoffice

 

naar het overzicht

Payroll Company geeft u slagkracht

  • Voordeel

    Flexibel personeel verlonen zonder risico's.

  • Gemak

    De personeels- en salarisadministratie nemen wij uit handen.

  • Zekerheid

    Al ruim 10 jaar ervaring in het verlonen van personeel.

Een nieuwe collega op de backoffice!

Naam*

Plaats*

Telefoonnummer

E-mailadres*

Veel voorkomende aanvragenOpmerking / Vraag


Ik ga akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt zoals omschreven in de privacyverklaring. Meer informatie: privacyverklaring