naar het overzicht

Horizontaal Toezicht Belastingdienst

Payroll Company verloont medewerkers van inleners op zeer professionele en betrouwbare wijze. Deze werkwijze heeft er toe geleid, dat wij in 2012 het convenant ‘Horizontaal Toezicht’ van de Belastingdienst hebben mogen ondertekenen. Het convenant gaat uit van een samenwerking op basis van wederzijds vertrouwen, transparantie en begrip.

Vertrouwen Belastingdienst

Om voor het convenant ‘Horizontaal Toezicht’ in aanmerking te komen, heeft de Belastingdienst onze gehele backoffice / processing op basis van loonheffingscontrole onderzocht. Uit de controle is geconstateerd dat het verloningsproces van Payroll Company kwalitatief zeer goed is. Daarmee hebben wij het vertrouwen van de Belastingdienst gekregen.

Voordelen ‘Horizontaal Toezicht’

Met het tekenen van het convenant ‘Horizontaal Toezicht’ hebben we bij de Belastingdienst één vast aanspreekpunt. Als we vragen op het gebied van loonheffing hebben, kunnen wij deze te allen tijde voorleggen. Hierdoor zijn we in staat efficiënter te werken, open en transparant met onze opdrachtgevers (inleners) te communiceren en zaken op het gebied van loonadministratie sneller af te handelen.

Zekerheid

Payroll Company staat garant voor zekerheid. Naast het convenant ‘Horizontaal Toezicht’ voldoen we ook aan de eisen van NEN 4400-1 en SNA en zijn onze gegevens te controleren via de WAADI-check (Wet Allocatie Arbeidskrachten Door Intermediairs) en de verklaringen betalingsgedrag.

naar het overzicht

Payroll Company geeft u slagkracht

  • Voordeel

    Flexibel personeel verlonen zonder risico's.

  • Gemak

    De personeels- en salarisadministratie nemen wij uit handen.

  • Zekerheid

    Al ruim 10 jaar ervaring in het verlonen van personeel.

Horizontaal Toezicht Belastingdienst

Naam

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Opmerking / Vraag

Ik ga akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt zoals omschreven in de privacy statement. Meer informatie: privacy statement