naar het overzicht

Kwaliteitsgarantie

‘Kwaliteitsgarantie’, dé zekerheid van 24-uurservice!

Bij Payroll Company vinden wij het belangrijk dat bestaande en aankomende opdrachtgevers en werknemers van goede en betrouwbare informatie worden voorzien. Ons ervaren en deskundig team staat altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Indien wij u niet direct van een duidelijk en passend antwoord kunnen voorzien, zorgen we ervoor dat u dit alsnog zo snel mogelijk ontvangt!

Payroll Company biedt ‘kwaliteitsgarantie’

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we de ‘Kwaliteitsgarantie’ in het leven geroepen. We vinden het belangrijk dat u erop kunt vertrouwen dat een van onze medewerkers zo snel mogelijk op uw vraag of vragen terugkomt. De ‘Kwaliteitsgarantie’ staat dan ook garant voor een snelle 24-uurservice. Alle vragen die op werkdagen door bestaande of aankomende opdrachtgevers of werknemers worden gesteld, worden binnen 24 uur beantwoord. Is uw vraag niet binnen 24 uur beantwoord? Dan ontvangt u van Payroll Company € 100,-!

Snel én betrouwbaar antwoord

Het verlenen van een kwalitatieve dienstverlening staat bij Payroll Company hoog in het vaandel. Wilt u als opdrachtgever meer weten over de transitievergoeding? Heeft u als werknemer vragen over uw pensioen of het uitbetalen van uw salaris? Neem voor al uw vragen gerust contact met ons op! Bij Payroll Company bent u altijd verzekerd van een snel, helder en betrouwbaar antwoord!

naar het overzicht

Payroll Company geeft u slagkracht

  • Voordeel

    Flexibel personeel verlonen zonder risico's.

  • Gemak

    De personeels- en salarisadministratie nemen wij uit handen.

  • Zekerheid

    Al ruim 10 jaar ervaring in het verlonen van personeel.

Kwaliteitsgarantie

Naam

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Opmerking / Vraag

Ik ga akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt zoals omschreven in de privacy statement. Meer informatie: privacy statement