naar het overzicht

Maak kennis met Manfred!

Mijn naam is Manfred Bos, 48 jaar en woonachtig in Barger-Compascuum. Ik ben getrouwd met Marga en gezamenlijk hebben we twee kinderen: Sabine (19) en Iwan (14).

Mijn hobby’s bestaan uit sporten (hardlopen, voetbal ) en muziek, vooral rock/ pop met flink wat gitaren! Als persoon ga ik altijd uit van kansen en mogelijkheden en houd daarom van enthousiaste en gemotiveerde mensen om mij heen. Mijn motto is ook ‘stop energie in dingen die je leuk vind om van daaruit te groeien als mens zowel zakelijk als privé’.

Sinds 1 juni ben ik werkzaam bij Payroll Company waarbij ik nu al wel kan bevestigen dat mijn eerste gevoel over dit mooie bedrijf de juiste is geweest. Naast dat mijn nieuwe collega’s kundig, positief en nauwkeurig zijn, ontbreekt ook een flinke portie enthousiasme en een gezonde dosis gevoel voor humor niet.

Als project-/salesmanager ben ik onder andere verantwoordelijk voor de overgang naar een nieuw systeem, de implementatie van de AVG-processen en van hieruit de organisatie zo aan te passen, bij te sturen dan wel de continuïteit te bewaken, zodat dat wij als bedrijf en team klaar zijn voor de komende jaren. Dit gaat ervoor zorgen dat wij verder groeien met als resultaat uiteindelijk bij de beste payrollbedrijven van Nederland te horen.

Vanaf het vierde kwartaal zal ik ook op het gebied van sales meer gaan doen en dan gezamenlijk met alle medewerkers op zoek gaan naar kwalitatieve groei. Ik verheug mij enorm op al deze uitdagingen die er liggen en deze gezamenlijk met alle collega’s op te pakken om zo weer de volgende stappen voorwaarts als Payroll Company te maken!

 

Lees ook:

Subsidie praktijkleren aanvragen

Wijzigingen toeslagen doorgeven aan Belastingdienst

naar het overzicht

Payroll Company geeft u slagkracht

  • Voordeel

    Flexibel personeel verlonen zonder risico's.

  • Gemak

    De personeels- en salarisadministratie nemen wij uit handen.

  • Zekerheid

    Al ruim 10 jaar ervaring in het verlonen van personeel.

Maak kennis met Manfred!

Naam*

Plaats*

Telefoonnummer

E-mailadres*

Veel voorkomende aanvragenOpmerking / Vraag


Ik ga akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt zoals omschreven in de privacyverklaring. Meer informatie: privacyverklaring