Over ons

Payroll Company is gevestigd in Stadskanaal. Sinds de oprichting in 2005 hebben we een mooi en divers klantenbestand van grote en kleine bedrijven in heel Nederland opgebouwd. We verlonen flexibel personeel voor onder andere hoveniersbedrijven, supermarkten, transportbedrijven en horecaondernemingen. Daarbij nemen wij de administratie en de arbeidsrechtelijke risico’s van de werkgever (inlener) over.

Backoffice

Binnen Payroll Company is weinig verloop van personeel, waardoor we over veel ervaring en deskundigheid beschikken en een goede en langdurige arbeidsrelatie met werkgevers en werknemers kan worden opgebouwd. De lijnen zijn kort zodat werkgevers en werknemers weten bij wie ze terecht kunnen voor vragen.

Onze backoffice medewerkers zorgen voor een snelle en correcte afhandeling van alle aspecten die met een arbeidsrelatie samenhangen. Deze afdeling is de kern van de organisatie en voorzien van een vooruitstrevende automatisering. Zowel opdrachtgevers (inleners) als werknemers kunnen op werkdagen van 08:30 uur tot 17:00 uur bij de backoffice medewerkers terecht.

Awards

Payroll Company heeft sinds de start in 2005 een enorme groei meegemaakt. Hiervoor hebben we meerdere prijzen, waaronder FD Gazelle Awards, in ontvangst mogen nemen. Inmiddels hebben we in 2015 ons 10-jarig jubileum gevierd. Ook de komende jaren hopen we onze opdrachtgevers en aankomende klanten zo veel mogelijk te kunnen ontzorgen, want daar zijn wij goed in. Daardoor kunt u zich bezighouden met datgene waar u goed in bent!


Payroll Company geeft u slagkracht

  • Voordeel

    Flexibel personeel verlonen zonder risico's.

  • Gemak

    De personeels- en salarisadministratie nemen wij uit handen.

  • Zekerheid

    Al ruim 10 jaar ervaring in het verlonen van personeel.

Over ons

Naam

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Opmerking / Vraag

Ik ga akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt zoals omschreven in de privacy statement. Meer informatie: privacy statement