Payroll Diensten

Middels onze payroll diensten heeft u als werkgever nergens omkijken naar. Op het moment dat uw werknemer staat ingeschreven, wordt Payroll Company de juridische werkgever. De verantwoordelijkheden voor het uitvoeren van de wet- en regelgeving, de salaris- en personeelsadministratie en de werkgeversrisico’s komen voor onze rekening. Op deze manier kunt u tijd en kosten besparen en zonder risico’s uw flexibiliteit vergroten.

Lage tarieven payroll diensten

In tegenstelling tot een uitzendbureau houden wij ons niet bezig met het werven en selecteren van personeel. U dient zelf uw werknemers te werven en de gesprekken te voeren. Dat maakt het mede mogelijk dat wij onze tarieven laag kunnen houden!

Personeels- en salarisadministratie

De personeels- en salarisadministratie is bij Payroll Company tot in de puntjes nauwkeurig geregeld. Het salaris van werknemers wordt op een snelle en correcte wijze tijdig verwerkt. We voldoen dan ook aan de strenge voorwaarden van NEN 4400-1, waarvoor wij twee keer per jaar worden gecontroleerd. Daarnaast heeft de Belastingdienst in 2012 onze werkwijze en administratie uitvoerig onderzocht. Vanwege de goede resultaten hebben we het convenant ‘Horizontaal Toezicht’ mogen ondertekenen.

Fasensysteem

Payroll Company verloont alle werknemers conform het fasensysteem (drie fasen: A, B en C), zoals in de ABU cao voor Uitzendkrachten staat beschreven. Het fasensysteem biedt veel flexibiliteit, waardoor werkgevers (de inleners) 5,5 jaar lang tijdelijke arbeidsovereenkomsten aan werknemers kunnen aanbieden. Iedere werknemer die voor het eerst bij ons op de payroll komt te staan, begint altijd in fase A. In deze fase betaalt u slechts voor de daadwerkelijk gewerkte uren. Na 78 (gewerkte) weken mogen wij voor de werknemer, in overleg met de werkgever, 4 jaar lang 6 tijdelijke contracten opstellen (fase B).

Kwaliteitsgarantie

Indien veranderingen op het gebied van arbeidsrecht gaan plaatsvinden, wordt u vroegtijdig op de hoogte gesteld. Daarnaast vinden we het belangrijk dat wij ook op de hoogte zijn van de ontwikkelingen binnen uw organisatie. We komen dan ook graag bij u langs om onze dienstverlening met u door te nemen. Uiteraard kunt u voor vragen contact met onze backoffice opnemen. Vragen worden binnen 24 uur beantwoord. Hiervoor hebben we een kwaliteitsgarantie in het leven geroepen. Met de Kwaliteitsgarantie bent u altijd verzekerd van een snel en duidelijk antwoord!


Payroll Company geeft u slagkracht

  • Voordeel

    Flexibel personeel verlonen zonder risico's.

  • Gemak

    De personeels- en salarisadministratie nemen wij uit handen.

  • Zekerheid

    Al ruim 10 jaar ervaring in het verlonen van personeel.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Naam

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Opmerking / Vraag

Ik ga akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt zoals omschreven in de privacy statement. Meer informatie: privacy statement