naar het overzicht

Payroll Company stagiaire Gino Fokkens

Mijn naam is Gino Fokkens en ik ben 23 jaar oud. Ik ben woonachtig in Groningen. In mijn vrije tijd voetbal ik en vind ik gezelligheid met vrienden belangrijk. Ik volg de opleiding Integrale Veiligheid aan de NHL Hogeschool te Leeuwarden. Het afgelopen halfjaar heb ik mij vooral bezig gehouden met cybersafety.

Ik ben aan het einde van mijn opleiding en loop mijn afstudeerstage bij Payroll Company. De afstudeerstage bestaat uit 18 weken. Ik ben dinsdag t/m donderdag op kantoor in Stadskanaal. De overige dagen ben ik of met mijn opleiding bezig, of ben ik thuis aan het werk.

In mijn tijd bij Payroll Company schrijf ik mijn afstudeerscriptie. De scriptie heeft de Algemene verordening gegevensbescherming als onderwerp, de nieuwe wet die per 25 mei 2018 in gaat. Het doen van onderzoek en het opstellen van beleid zijn mijn voornaamste taken binnen Payroll Company. Ik zal op zoek gaan naar technische en organisatorische maatregelen die genomen moeten worden om aan de eisen van de Algemene verordening gegevensbescherming te voldoen.

Ik ben op 6 februari van dit jaar begonnen met afstuderen bij Payroll Company. Tot nu bevalt de sfeer mij goed en heb ik het erg naar mijn zin. Ik ben ervan overtuigd dat ik een leuke en vooral leerzame tijd tegemoet ga en daar heb ik ontzettend veel zin!

naar het overzicht

Payroll Company geeft u slagkracht

  • Voordeel

    Flexibel personeel verlonen zonder risico's.

  • Gemak

    De personeels- en salarisadministratie nemen wij uit handen.

  • Zekerheid

    Al ruim 10 jaar ervaring in het verlonen van personeel.

Payroll Company stagiaire Gino Fokkens

Naam*

Plaats*

Telefoonnummer

E-mailadres*

Veel voorkomende aanvragenOpmerking / Vraag


Ik ga akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt zoals omschreven in de privacyverklaring. Meer informatie: privacyverklaring