Payroll Company actief in Amsterdam

Ook ondernemers in Amsterdam maken gebruik van de payroll diensten van Payroll Company. Flexibiliteit is tegenwoordig voor iedere ondernemer van groot belang. Vandaag weet u vaak niet wat voor opdrachten u morgen krijgt. Met name ondernemingen die veel op projectbasis werken moeten op korte termijn een of meer tijdelijke werknemers snel kunnen inschakelen. Payrolling biedt deze mogelijkheid!

Payrolling is flexibiliteit

Voor onze opdrachtgevers in Amsterdam zijn wij de juridische opdrachtgever voor de werknemer die bij hen tijdelijk in dienst is. Werknemers die wij vandaag inschrijven, kunnen ook gelijk vandaag aan de slag. We regelen direct de gehele personeels- en salarisadministratie en blijven dat doen zolang de werknemer bij ons op de payroll staat. Opdrachtgevers die kiezen voor payrolling hebben nergens omkijken naar!

Meer informatie?

Heeft u een onderneming in Amsterdam en wilt u meer weten over payrolling? Vul het onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Payroll Company geeft u slagkracht

  • Voordeel

    Flexibel personeel verlonen zonder risico's.

  • Gemak

    De personeels- en salarisadministratie nemen wij uit handen.

  • Zekerheid

    Al ruim 10 jaar ervaring in het verlonen van personeel.

Neem voor meer informatie over payrolling contact met ons op!

Naam

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Opmerking / Vraag

Ik ga akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt zoals omschreven in de privacy statement. Meer informatie: privacy statement