Appingedam

Payroll Company heeft al ruim 10 jaar ervaring in het payrollen van werknemers voor diverse branches, waaronder supermarkten, winkelbedrijven, autobedrijven en recreatie. We weten wat er in de branches speelt en kennen de wet- en regelgeving. Ondernemers in Appingedam kunnen we dan ook volledig ontzorgen met onze diensten, waaronder  Payrolling supermarkt, Payrolling winkelbedrijven, Payrolling autobedrijven en Payrolling recreatie. De diensten bieden optimale flexibiliteit en minimale werkgeversrisico’s.

Payrolling: geen werkgeversrisico’s

In een branche met een groot personeelsverloop is het prettig om de personeels- en salarisadministratie uit handen te geven. Albert Heijn in Appingedam is een van onze opdrachtgevers die veel tijdelijke werknemers op de payroll heeft staan. Met name rond de feestdagen en in de vakantieperiode hebben zij extra vakkenvullers en caissières nodig. Ondernemers die kiezen voor payrolling zijn ervan verzekerd dat de verloning en bijbehorende personeelszaken tot in de puntjes is geregeld voor zowel de werknemers als de onderneming.

Meer informatie?

Heeft u een onderneming in Appingedam en wilt u meer weten over payrolling? Vul het onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Payroll Company geeft u slagkracht

  • Voordeel

    Flexibel personeel verlonen zonder risico's.

  • Gemak

    De personeels- en salarisadministratie nemen wij uit handen.

  • Zekerheid

    Al ruim 10 jaar ervaring in het verlonen van personeel.

Neem voor meer informatie over payrolling contact met ons op!

Naam

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Opmerking / Vraag

Ik ga akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt zoals omschreven in de privacy statement. Meer informatie: privacy statement