Payroll Company actief in Borger

Borger trekt in de zomermaanden veel toeristen, waardoor winkelbedrijven, horeca en supermarkten extra personeel in dienst nemen. Tijdelijk personeel aannemen betekent ook meer administratieve rompslomp. Daar zit geen enkele ondernemer op te wachten.

Met onze diensten Payrolling winkelbedrijven, Payrolling supermarkt en Payrolling horeca zijn wij in staat om bedrijven volledig te ontzorgen. Wij stellen de arbeidsovereenkomsten volledig op, maken het salaris en vakantiegeld tijdig over en dragen de belasting en de premies af. Bij ziekte zorgen wij ervoor dat de werknemer weer zo snel mogelijk op de werkvloer staat.


"Payrollen via Payroll Company betekent voor ons helderheid en duidelijkheid. Geen ingewikkeld verhaal, maar korte lijnen en een professionele backoffice die ervoor zorgt dat alles snel en perfect geregeld wordt. Eén telefoontje naar Payroll Company en zij zorgen voor de rest. Wij ervaren dit als zeer prettig en maken dankbaar gebruik van deze snelle service!"
-- Anthony --

Payrolling is ontzorgen

De ondernemers in Borger die voor payrolling kiezen, hebben nergens omkijken naar. Onze backoffice houdt de complete personeels- en salarisadministratie op orde en onderhoudt de contacten met diverse instanties. Dit bespaart onze opdrachtgevers niet alleen tijd maar ook kosten voor een accountant en / of een administratief medewerker, een bedrijfsarts en een arbodienst!

Meer informatie?

Heeft u een onderneming in Borger en wilt u meer weten over payrolling? Vul het onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Payroll Company geeft u slagkracht

  • Voordeel

    Flexibel personeel verlonen zonder risico's.

  • Gemak

    De personeels- en salarisadministratie nemen wij uit handen.

  • Zekerheid

    Al ruim 10 jaar ervaring in het verlonen van personeel.

Neem voor meer informatie over payrolling contact met ons op!

Naam

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Opmerking / Vraag

Ik ga akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt zoals omschreven in de privacy statement. Meer informatie: privacy statement