Payroll Company actief in Coevorden

Schoonmaakbedrijven, supermarkten en groothandelaren hebben veel verloop in het personeelsbestand. Een aantal van onze opdrachtgevers in Coevorden heeft naast werknemers die fulltime werken ook parttimers, weekend- en vakantiekrachten op de loonlijst. Dat brengt veel administratieve rompslomp met zich mee. Gedegen kennis van wet- en regelgeving met betrekking tot het arbeidsrecht en de betreffende cao is vereist. Met de diensten Payrolling schoonmaakbedrijven, Payrolling supermarkt en Payrolling winkelbedrijven nemen wij alle werkzaamheden omtrent salaris- en personeelszaken uit handen. Hierdoor bespaart men niet alleen tijd maar ook vele kosten.

Geen personeels- en salarisadministratie

Voor bedrijven is flexibiliteit heel belangrijk. Op elk gewenst moment moeten zij over (extra) werknemers kunnen beschikken. Onze ervaren backoffice medewerkers zijn in staat om snel en correct in te springen. Zij stellen arbeidsovereenkomsten op, houden deze nauwlettend in de gaten en zorgen dat de verloning op tijd plaatsvindt. Kortom, payrolling maakt het mogelijk dat ondernemers in Coevorden en omgeving hun tijd kunnen investeren in ondernemen!

Meer informatie?

Heeft u een onderneming in Coevorden en wilt u meer weten over payrolling? Neem contact met ons op!

Payroll Company geeft u slagkracht

  • Voordeel

    Flexibel personeel verlonen zonder risico's.

  • Gemak

    De personeels- en salarisadministratie nemen wij uit handen.

  • Zekerheid

    Al ruim 10 jaar ervaring in het verlonen van personeel.

Neem voor informatie over payrolling contact met ons op!

Naam

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Opmerking / Vraag

Ik ga akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt zoals omschreven in de privacy statement. Meer informatie: privacy statement