Payroll Company actief in Lutten

In Lutten en omgeving zijn enkele van onze opdrachtgevers gevestigd. Voor hen - maar ook voor andere ondernemers - brengt het aannemen van werknemers vele risico's met zich mee door de invoering van de Wet Werk en Zekerheid. Payrolling neemt deze risico's uit handen, maar ook alle administratieve werkzaamheden omtrent salaris- en personeelszaken.

Payrolling biedt veel flexibiliteit

Of een ondernemer nu een parttimer, een vakantiekracht of een weekendhulp in dienst wilt nemen, door te kiezen voor payrolling kunnen werknemers flexibel worden ingezet. En dat 5,5 jaar lang in plaats van 2 jaar! De backoffice medewerkers van Payroll Company stellen in overleg de contracten op en houden deze nauwlettend in de gaten. Kortom, met payrolling hebben ondernemers in Lutten en omgeving nergens omkijken naar!

Meer informatie?

Heeft u een onderneming in Lutten en omgeving en wilt u meer weten over payrolling? Vul het onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact op via 0591 - 645 269!

Payroll Company geeft u slagkracht

  • Voordeel

    Flexibel personeel verlonen zonder risico's.

  • Gemak

    De personeels- en salarisadministratie nemen wij uit handen.

  • Zekerheid

    Al ruim 10 jaar ervaring in het verlonen van personeel.

Neem voor meer informatie over payrolling contact met ons op!

Naam

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Opmerking / Vraag

Ik ga akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt zoals omschreven in de privacy statement. Meer informatie: privacy statement