Payroll Company actief in Niebert

In Niebert (Groningen) hebben we opdrachtgevers gevestigd voor wie wij de payrolling mogen verzorgen. De backoffice neemt alle administratieve werkzaamheden uit handen. En zijn er vragen, dan geeft een van de medewerkers daar binnen 24 uur een antwoord op.

Payrolling: flexibel verlonen

Payrolling biedt ondernemers in Niebert, met zowel een grote als een kleine flexibele schil, de mogelijkheid om werknemers tijdelijk in dienst te nemen voor onder andere een project of seizoenswerk. De ondernemer werft en selecteert de werknemers zelf, zodat voor de functie de juiste persoon wordt aangenomen. Zodra de werknemer op de payroll staat, is Payroll Company de juridische werkgever en daarmee verantwoordelijk voor alle werkzaamheden omtrent de personeels- en salarisadministratie.

Meer informatie?

Heeft u een onderneming in Niebert en wilt u meer weten over payrolling? Vul het onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Payroll Company geeft u slagkracht

  • Voordeel

    Flexibel personeel verlonen zonder risico's.

  • Gemak

    De personeels- en salarisadministratie nemen wij uit handen.

  • Zekerheid

    Al ruim 10 jaar ervaring in het verlonen van personeel.

Neem voor meer informatie over payrolling contact met ons op!

Naam

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Opmerking / Vraag

Ik ga akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt zoals omschreven in de privacy statement. Meer informatie: privacy statement