Payroll Company voor iedere werkgever in Stadskanaal

In Stadskanaal (Groningen) en omgeving verzorgen wij voor diverse opdrachtgevers de verloning van tijdelijke werknemers. Daarbij nemen wij alle werkzaamheden omtrent de personeels- en salarisadministratie uit handen. Ook de werkgeversrisico's zijn voor onze rekening. Ondernemers in Stadskanaal hebben bij ons nergens omkijken naar!

Payrolling: flexibel verlonen

Op het moment dat werknemers op de payroll staan, is Payroll Company de juridische werkgever. In overleg stellen wij tijdelijke arbeidscontracten op en zorgen ervoor dat het salaris van de werknemer snel en correct wordt overgemaakt. Payrolling maakt het mogelijk dat onze opdrachtgevers in Stadskanaal zich volledig kunnen richten op hun core business. "Payrollen via Payroll Company betekent voor ons helderheid en duidelijkheid. Geen ingewikkeld verhaal, maar korte lijnen en een professionele backoffice die ervoor zorgt dat alles snel en perfect geregeld wordt. Eén telefoontje naar Payroll Company en zij zorgen voor de rest. Wij ervaren dit als zeer prettig en maken dankbaar gebruik van deze snelle service!" -- Anthony --  

Dáárom payrolling

 1. Uitbesteden personeels- en salarisadministratie en HRM
 2. Flexibiliteit werknemers en arbeidscontracten
 3. Zelf werknemers werven maar (nog) niet op de eigen loonlijst plaatsen
 4. Ruimere mogelijkheden voor een proeftijd en de keten van contracten
 5. Meer en beter inzicht in de loonkosten
 6. Meer tijd en concentratie voor de eigen kerntaken
 

Meer informatie?

Heeft u een onderneming in Stadskanaal en overweegt u gebruik te maken van payrolling voor uw tijdelijk personeel ? Vul het onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0591 - 645 269. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van payrolling voor uw onderneming.

Payroll Company geeft u slagkracht

 • Voordeel

  Flexibel personeel verlonen zonder risico's.

 • Gemak

  De personeels- en salarisadministratie nemen wij uit handen.

 • Zekerheid

  Al ruim 10 jaar ervaring in het verlonen van personeel.

Direct een offerte aanvragen!

Naam

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Opmerking / Vraag