Payroll Company actief in Ter Apel

Verschillende ondernemers in Ter Apel en omgeving (Groningen) maken gebruik van de payroll diensten van Payroll Company, zodat zij flexibel personeel kunnen inzetten zonder juridisch werkgever te hoeven zijn. Hierdoor besparen ze kosten en administratieve rompslomp en krijgen ze niet te maken met de werkgeversrisico's, die het ondernemerschap met zich meebrengt. Door te kiezen voor payrolling kunnen deze opdrachtgevers zich bezighouden met ondernemen.

Payrolling voor elke branche

Bij Payroll Company werken ervaren en deskundige medewerkers, waardoor iedere ondernemer in Ter Apel van onze diensten gebruik kunnen maken. We zijn op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de diverse branches, zodat we onze opdrachtgevers en werknemers altijd kunnen informeren en adviseren. Met payrolling hebben werkgevers de zaken voor zowel de werknemer(s) als de onderneming altijd goed geregeld.

Meer informatie?

Heeft u een onderneming in Ter Apel of omgeving en wilt u meer weten over payrolling? Vul het onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0591 - 645 269!

Payroll Company geeft u slagkracht

  • Voordeel

    Flexibel personeel verlonen zonder risico's.

  • Gemak

    De personeels- en salarisadministratie nemen wij uit handen.

  • Zekerheid

    Al ruim 10 jaar ervaring in het verlonen van personeel.

Neem voor meer informatie over payrolling contact met ons op!

Naam

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Opmerking / Vraag

Ik ga akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt zoals omschreven in de privacy statement. Meer informatie: privacy statement