naar het overzicht

Privacy persoonsgegevens gewaarborgd bij Payroll Company

Vandaag is het de Dag van de Privacy. Deze dag is in 2006 in het leven geroepen door de Raad van Europa. Waarom juist 28 januari? Dit is de dag waarop in 1981 het Dataprotectieverdrag ‘Convention for the Protection of Individuals wiht regard to Automatic Processing of Personal Data’ werd ondertekend. De Raad wil daarom op deze dag burgers in heel Europa extra informeren over hun rechten betreffende het gebruik van hun persoonsgegevens door overheden, bedrijven en andere organisaties. Ook bedrijven en organisaties worden deze dag extra geattendeerd op de bescherming van persoonsgegevens.

Hoge bescherming persoonsgegevens

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om persoonsgegevens optimaal te beschermen. De bescherming van persoonsgegevens nemen wij dan ook uiterst serieus. Onze opdrachtgevers en werknemers mogen erop vertrouwen dat met hun persoonsgegevens uiterst vertrouwelijk wordt omgegaan. Dat doen we niet sinds de wet Algemene Verordening Gegevens bescherming (AVG) op 25 mei 2018 van kracht is gegaan. Dat doen we zelfs niet sinds 28 januari 2006. Payroll Company heeft het beschermen van persoonsgegevens van opdrachtgevers en werknemers al vanaf de oprichting in 2005 hoog in het vaandel staan!

Periodieke controle veiligheids- en kwaliteitseisen

Het is onze zorg om alle persoonsgegevens van onze opdrachtgevers en medewerkers optimaal te blijven beschermen. Hoe wij dat doen?

Payroll Company heeft:

  1. Een Functionaris Gegevensbescherming (FG) aangesteld, die ons controleert en adviseert. De FG is aangemeld bij Autoriteit Persoonsgegevens (AP).
  2. Een extern adviesbureau in de arm genomen die jaarlijks een Security Audit uitvoert, zodat we aan de beveiligingsmaatregelen blijven voldoen.
  3. Voor medewerkers trainingen met betrekking tot privacy om met persoonsgegevens te mogen werken (awareness).
  4. Verwerkersovereenkomsten met duidelijke afspraken over verwerking van gegevens afgesloten met onze leveranciers.
  5. De kwaliteitseisen verhoogd. We zijn aangesloten bij de overkoepelende branchevereniging ABU en voldoen aan het SNA-keurmerk (certificering NEN 4400-1).

 

Voor meer informatie over onze veiligheids- en kwaliteitseisen mag u altijd contact met ons opnemen. We beantwoorden uw vragen graag.

 

Lees ook:

Payrolling voor ondernemers in sector leisure

Tijdelijk personeel inzetten via payrolling maakt ondernemer flexibel

naar het overzicht

Payroll Company geeft u slagkracht

  • Voordeel

    Flexibel personeel verlonen zonder risico's.

  • Gemak

    De personeels- en salarisadministratie nemen wij uit handen.

  • Zekerheid

    Al ruim 10 jaar ervaring in het verlonen van personeel.

Privacy persoonsgegevens gewaarborgd bij Payroll Company

Naam*

Plaats*

Telefoonnummer

E-mailadres*

Veel voorkomende aanvragen



Opmerking / Vraag


Ik ga akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt zoals omschreven in de privacyverklaring. Meer informatie: privacyverklaring