Archives

Jumbo Stuulen Ter Apel

Jumbo Stuulen in Ter Apel staat bekend om hun klantvriendelijkheid. In 2012 zijn ze dan ook uitgeroepen tot Meest Klantvriendelijke Jumbo van Nederland. Medewerkers staan altijd klaar om klanten persoonlijk te adviseren.

Categories:

fit20

Bij fit20 in Stadskanaal trainen mensen één keer per week 20 minuten met een personal trainer. Tijdens de personal training ligt de focus volledig op de prestatie van dat moment. De intensieve training wordt in dagelijkse kleding uitgevoerd. Een douche na afloop is niet nodig. fit20 geeft snel resultaat en is gemakkelijk vol te houden.

Categories:

BNI Nederland & België

BNI Nederland & België biedt een gestructureerde, warme, zakelijke omgeving waarin locale zakenmensen samenkomen om te netwerken, waardevolle marketingvaardigheden te leren en sterke persoonlijke relaties op te bouwen, zodat ze elkaar op basis van vertrouwen consequent aan meer omzet helpen. Succesvolle bedrijven weten dat mond-tot-mondreclame de beste promotie is die er bestaat.

Categories:

Hoveniersbedrijf Boomkwekerij Westerkwartier Niebert

Boomkwekerij & Hoveniersbedrijf Westerkwartier in Niebert (Groningen) is totaalleverancier en onderhoudsdeskundige in boomkwekerijproducten voor hoveniers en particulieren. Op de eigen boomkwekerij kweken ze hoofdzakelijk haagplanten. Daarnaast ontwerpt, realiseert en onderhoudt Westerkwartier tuinen in de provincie Groningen, Drenthe en Friesland.

Categories:

Albert Heijn Appingedam

Albert Heijn in Appingedam is in 2012 bekroond tot Supermarkt van het Jaar. Daarnaast heeft de supermarkt prijzen in de wacht weten te slepen voor Beste brood en banket, Beste zuivel, Beste vis en Schoonste supermarkt. De supermarkt van Erik Banus, tevens eigenaar van Albert Heijn in Winsum, scoort altijd veel punten met hun service […]

Categories: