Payrolling hoveniers

Hoveniersbedrijven kennen jaarlijks in het voor- en najaar een enorme piek waardoor zij vaak voor een langere periode extra personeel moeten aannemen. Via Payroll Company is het mogelijk om een of meerdere werknemers tijdelijk in dienst te nemen. Onze dienst Payrolling hoveniers biedt voor bedrijven in de groensector diverse voordelen.

Geen administratie en risico’s

Payrolling hoveniers maakt het mogelijk om uw personele bezetting tijdens drukke maanden te optimaliseren. U bepaalt wanneer en hoelang de werknemer bij u aan het werk is, wij zorgen ervoor dat uw personeels- en salarisadministratie volgens de wettelijk voorschriften wordt uitgevoerd. Mocht de werknemer gedurende de contractperiode (langdurig) ziek worden, komen de werkgeversrisico’s voor onze rekening. Met payrolling kunt u veel kosten besparen!

Zekerheid

Een eigen onderneming blijft risicovol, zeker wanneer u als hovenier seizoensafhankelijk bent. Het is dan prettig om terug te kunnen vallen op de dienst Payrolling hoveniers. U weet dan zeker dat alles goed is geregeld, zowel voor uw werknemer(s) als uw onderneming!

Meer informatie over Payrolling hoveniers? Of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem telefonisch contact met ons op via 0591 – 645 269 of vul het onderstaand contactformulier in!

Payroll Company geeft u slagkracht

  • Voordeel

    Flexibel personeel verlonen zonder risico's.

  • Gemak

    De personeels- en salarisadministratie nemen wij uit handen.

  • Zekerheid

    Al ruim 10 jaar ervaring in het verlonen van personeel.

Neem voor meer informatie over payrolling contact met ons op!

Naam

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Opmerking / Vraag

Ik ga akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt zoals omschreven in de privacy statement. Meer informatie: privacy statement