Payroll kosten

Het woord ‘payroll’ associëren veel werkgevers vaak met ‘duur’. Volgens velen komen er altijd nog weer kosten overheen. Niets is minder waar. Payroll kosten zijn bijna even hoog als de kosten die werkgevers moeten betalen voor werknemers die ze zelf in dienst nemen. Daarbij komt dat werkgevers bij Payroll Company geen administratie en geen werkgeversrisico’s hebben. De payroll kosten blijven altijd gelijk, zodat u direct weet waar u aan toe bent.

Payrolling bespaart werkgeverskosten

Werkgevers kunnen met payrolling kosten besparen, omdat het personeel flexibel kan worden ingezet door middel van het fasensysteem. Er zijn géén kosten als iemand niet werkt.

Om de payroll kosten voor onze opdrachtgevers te kunnen berekenen, vermenigvuldigen we het brutoloon van de medewerker met een ‘factor’ (samen het tarief). Deze factor is afhankelijk van de functie, de branche, het aantal uren en de werkgeverslasten, zoals sociale premies.

Wilt u weten wat uw payroll kosten zijn om een medewerker te laten verlonen? Vul onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op.


Payroll Company geeft u slagkracht

  • Voordeel

    Flexibel personeel verlonen zonder risico's.

  • Gemak

    De personeels- en salarisadministratie nemen wij uit handen.

  • Zekerheid

    Al ruim 10 jaar ervaring in het verlonen van personeel.

Payroll kosten

Naam

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Opmerking / Vraag

Ik ga akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt zoals omschreven in de privacy statement. Meer informatie: privacy statement